Portada / FORMACIÓ / Activitats Formatives Coiba / Cursos Coiba / ONLINE–Curs Principis de l'Hemodinàmica per a Infermeres (FNN)
28/11/20
ONLINE–Curs Principis de l'Hemodinàmica per a Infermeres (FNN)
ONLINE–Curs Principis de l´Hemodinàmica per a Infermeres (FNN)
Acreditat amb 6,48 crèdits CFC

El Coiba ofereix, mitjançant conveni de col·laboració amb FNN CURSOS (empresa de formació sanitària online) aquest curs, que té com a objectiu principal actualitzar coneixements generals sobre hemodinàmica, així com conèixer els procediments realitzats en les unitats de cardiologia intervencionistes i les cures d'infermeria que requereixen els pacients sotmesos a aquests procediments.

-Fecha: del 28 de novembre de 2020 al 27 de gener de 2021

-Modalitat: Online. A través de la plataforma FNN

-Per a més informació: consultar programa

-Inscripcions: A través del Portal del Col·legiat , mitjançant pagament amb targeta o, directament en la seu col·legial, mitjançant efectiu o targeta. En el cas de disposar d'un BO, ha de sol·licitar-se la inscripció al curs per e-mail a: formacio@infermeriabalear.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.