Portada / ACTUALITAT / Eleccions COIBA / La Mesa Electoral acorda la proclamació directa de la candidatura encapçalada per Senda Ramírez Sánchez a la Junta Insular del COIBA de Menorca
06/04/21
La Mesa Electoral acorda la proclamació directa de la candidatura encapçalada per Senda Ramírez Sánchez a la Junta Insular del COIBA de Menorca
La Mesa Electoral acorda la proclamació directa de la candidatura encapçalada per Senda Ramírez Sánchez a la Junta Insular del COIBA de Menorca
La nova Junta Insular va prendre possessió dels seus càrrecs el dia 6 d'abril de 2021

La nova Junta Insular del COIBA Menorca va prendre possessió dels seus càrrecs el dia 6 d'abril i estarà composta per: 

 • President: Senda Ramírez Sánchez
 • Vicepresidenta: Nuria Febrer Juan
 • Secretària: Purificación Luna Gallardo
 • Suplent 1º: Francesc Xavier Janer Al·lès
 • Suplent 2º: Silvia Obarrio Fernández

Pots veure les fotos de la nova Junta fent clic AQUÍ AQUÍ.

Acta de presa de possessió nova Junta: clicant AQUI


PUBLICACIONS ANTERIORS SOBRE AQUEST PROCÉS ELECTORAL:


26 de març de 2021 - La Mesa Electoral acorda la proclamació directa de la candidatura encapçalada per Senda Ramírez Sánchez a la Junta Insular del COIBA de Menorca

La Mesa electoral, conforme a les funcions i comesa que té encomanades, i per unanimitat dels seus membres, resol:

 • que la candidatura encapçalada pel Sr. Ramírez Sánchez s'ha presentat en temps i forma i compleix amb els requisits estatutaris exigits per a ser proclamada candidatura hàbil.

tenint en compte la presentació d'una única candidatura per a proveir els càrrecs de la Junta Insular de Menorca, la Mesa acorda per unanimitat resoldre la proclamació directa, sense necessitat d'acudir a votació, d'aquesta candidatura.

Consulta i descàrrega l'Acta de proclamació de la candidatura electa.

 


04 de març de 2021 - Publicat el Cens definitiu per a les eleccions a la Junta Insular del COIBA de Menorca 2021

Una vegada conclòs el període de deu dies hàbils per a la presentació de reclamacions, queda publicat el cens definitiu de tots els col·legiats de Menorca que podran participar en les eleccions a la Junta Insular del COIBA de Menorca 2021.

En virtut de l’article 34 dels Estatuts del COIBA, publicam el Cens provisional de col·legiats i col·legiades per a les eleccions convocades per al10 de juny.  

Cens electoral definitiu Menorca 2021

“Article 34.- Cens electoral. Presentació i proclamació de candidatures":

2. El cens definitiu es publicarà al tauler d'anuncis i en la pàgina web col·legial un màxim de quatre dies hàbils des de la finalització del termini fixat per a la presentació de reclamacions al cens provisional.

3. El termini de presentació de candidatures serà de deu dies hàbils computat a partir de l'endemà a la publicació del cens definitiu.

4. Una còpia del cens definitiu es lliurarà a cadascuna de les candidatures que siguin proclamades, sent aquest cens l'únic vàlid per a la celebració de les eleccions. Una vegada finalitzat el procés electoral s'haurà de retornar el cens lliurat a cadascuna de les candidatures.

 


11 de febrer de 2021 - Publicació del cens provisional per a les eleccions COIBA Menorca 2021

En virtut de l’article 34 dels Estatut del COIBA, publicam el Cens provisional de col·legiats i col·legiades per a les eleccions convocades per al 10 de juny.  

Els interessats tenen deu dies hàbils per formular les seves reclamacions i queixes davant la Mesa Electoral.

Cens electoral (per a la comprovació del seu DNI, poseu-vos si us plau en contacte amb els serveis administratius del COIBA).

“Article 34. Cens electoral. Presentació i proclamació de candidatures

1.-El cens electoral haurà de ser publicat per la Mesa Electoral al dia hàbil següent de la seva constitució. El cens electoral publicat haurà d'estar exposat per a la consulta de les interessades o interessats en la seu col·legial. Les dades censals també podran ser consultades pels col·legiats a través de la web del col·legi. A partir de l'endemà d'aquesta publicació els interessats o interessades disposaran d'un termini màxim de deu dies hàbils en el qual podran formular reclamacions i queixes davant la Mesa Electoral sobre els errors que s'hagin pogut detectar i que hauran de ser resoltes per la mateixa Mesa en un termini màxim de tres dies hàbils a partir de la finalització del termini fixat per a la presentació de reclamacions. En el cens haurà de figurar el nom, cognom, núm. de col·legiació i DNI dels col·legiats o col·legiades.

2.- El cens definitiu es publicarà en el tauler d'anuncis i en la pàgina web col·legial un màxim de quatre dies hàbils des de la finalització del termini fixat per a la presentació de reclamacions al cens provisional”.

 


28 de gener de 2021 - Convocades eleccions a la Junta insular de Menorca del COIBA

Les candidatures interessades hauran de presentar-se davant la mesa electoral que es constituirà el pròxim 10 de febrer

Degut a la manca d'aquest òrgan, conseqüència de no presentar-se cap candidatura en les passades eleccions de 2019, la Junta de Govern creu necessari i convenient disposar d'aquest òrgan col·legial per a convocar a totes les col·legiades i col·legiats que exerceixin professionalment la infermeria a Menorca i que estiguin interessats a presentar candidatura.

Les candidatures hauran de presentar-se al Col·legi davant la mesa electoral que es constituirà el proper dia 10 de febrer.

A la convocatòria adjunta trobaran tota la informació sobre el procediment i els terminis del mateix.

 • facebook
 • twiter
 • titulo cookies

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.