Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Ampliat el termini d'enviament de treballs de la quarta edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible
26/04/21
Ampliat el termini d'enviament de treballs de la quarta edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible
Ampliat el termini d´enviament de treballs de la quarta edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible
L'objectiu d'aquest premi és fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres de Balears. Presentació de propostes fins al 26 d'abril

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears convoca la quarta edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible, dotat amb una quantia de 2.000 euros.

Aquest premi persegueix un objectiu principal: fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres de Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presenten i apropen la professió infermera a la opinió pública.

El concepte "infermeria visible" engloba tots els treballs que aportin visibilitat, reconeixement, i destaquin les diferents vessants de les competències i actuacions de les infermeres de les Illes, així com els coneixements experts dels professionals d'Infermeria de qualsevol àmbit de rellevància per a la salut. 

S'estableixen dues categories: premsa escrita (paper i digital) i   premsa audiovisual (ràdio i televisió). Cadascun dels dos premis estarà dotat amb mil (1.000) euros. Poden presentar-se periodistes que hagin publicat / emès aquestes peces a un mitjà de comunicació de Balears entre l'1 de gener de 2020 i el 28 de febrer de 2021.

El termini d'enviament de propostes romandrà obert fins al 22 de març 26 d'abril.

A l'hora de valorar les candidatures, es tindrà especialment en compte la visibilitat de les infermeres en qualsevol dels seus diferents àmbits d'actuació (assistència, docència, recerca i gestió), la posada en valor de la professió infermera i, en especial, l'aportació i rellevància de les infermeres per a la salut dels individus, famílies i comunitats. Es valorarà igualment la qualitat de la peça (rigor, estil, llenguatge); les fonts d'informació i l'originalitat de la temàtica.

El premi es lliurarà a la cerimònia del Dia Internacional de la Infermera, que es preveu celebrar el mes de maig de 2021.  

Adjunta, les bases completes de la quarta edició del Premi de Periodisme del COIBA #InfermeriaVisible i el formulari per participar.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.