Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA celebrarà la seva Assemblea General anual el proper dia 27 d'abril
27/04/21
El COIBA celebrarà la seva Assemblea General anual el proper dia 27 d'abril
El COIBA celebrarà la seva Assemblea General anual el proper dia 27 d´abril
El Col·legi Oficial d’Infermeria convoca als més de 6.800 col·legiats i col·legiades en una assemblea simultània a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears celebrarà seva Assemblea General de col·legiats i col·legiades el proper dia 27 d’abril, a les 16:30 hores en primera convocatòria o a les 17 hores en segona. L’Assemblea anual es celebrarà de forma simultània a Mallorca (Sala d’actes de l’Hospital Son Espases), Menorca a la Seu col·legial de Maó, (Camí de Ses Vinyes, 130)  i Eivissa-Formentera a la Seu col·legial d'Eivissa i Formentera (C/ Abad y Lasierra, 2 Pral. Of. 10).

En l’ordre del dia figuren, en primer lloc, la presentació de la memòria d’activitats dutes a terme durant l’any 2020, així com la presentació i votació de l’estat de comptes i liquidació pressupostària 2020, i es retran comptes de l’informe d’auditoria anual realitzat el 2020. A continuació, es presentarà el Pla d’actuació del 2021, així com el pressupost previst. Finalment, haurà un torn obert de preguntes, i altres qüestions que es vulguin plantejar des del públic.

La Junta de Govern del Coiba anima als col·legiats i col·legiades a participar en aquesta assemblea, perquè la seva implicació en les activitats institucionals és fonamental. El col·legi és dels seus col·legiats. Per accedir al cens de col·legiats i als documents, podeu visitar aquest enllaç.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.