Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Reunió de la Presidenta amb el director infermer de Son Espases
Reunió de la Presidenta amb el director infermer de Son Espases
Reunió de la Presidenta amb el director infermer de Son Espases
El passat 27 d'abril, la presidenta del COIBA, Maria José Sastre, es va reunir amb el director infermer de l'Hospital Universitari Son Espases, Juan Manuel Gavala, amb l'objectiu de tractar diverses qüestions relacionades amb la professió.

El passat 27 d'abril, la presidenta del COIBA, Maria José Sastre, es va reunir amb el director infermer de l'Hospital Universitari Son Espases, Juan Manuel Gavala, amb l'objectiu de tractar diverses qüestions relacionades amb la professió. Durant la trobada es varen poder valorar aspectes com les ratios professionals, la mobilitat, la gestió dels llits, entre d'altres qüestions d'interés com les ajudes a la formació o a la recerca.
En aquesta reunió, en la que ambdues parts es varen mostrar dispostes a col·laborar en qualsevol qüestió que resulti beneficiosa per als professionals i les persones que atenen.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.