Portada / ACTUALITAT / Comunicats / La Junta de Govern del COIBA rendeix comptes davant els col·legiats en l'Assemblea General ordinària 2021
30/04/21
La Junta de Govern del COIBA rendeix comptes davant els col·legiats en l'Assemblea General ordinària 2021
La Junta de Govern del COIBA rendeix comptes davant els col·legiats en l´Assemblea General ordinària 2021
Tant els comptes del 2020 com el pressupost 2021 han estat aprovats

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears rendeix comptes un any més davant l'Assemblea General ordinària de col·legiats del 2020. En una sessió simultània organitzada per videoconferència a Mallorca (Hospital Son Espases), Menorca (seu col·legial) i Eivissa (seu col·legial), la presidenta, María José Sastre, va presentar la memòria de les activitats dutes a terme durant l'any 2020. 

En l'apartat del Pla d'Acció per al 2021, Sastre va assenyalar que, igual que durant l'any anterior, molta de l'activitat prevista es modifica o redissenya per les circumstàncies actuals de la pandèmia de COVID-19, encara que la voluntat de la Junta continua sent oferir el màxim de serveis als col·legiats, adaptant l'activitat a la situació de cada moment i anar flexibilitzant, quan la situació epidemiològica ho permeti. 

El COIBA mantindrà una àmplia oferta formativa i promourà com una de les seves majors prioritats la recerca en cures. En aquest aspecte, s'introduiran les "Beques per a la difusió i transferència dels resultats de recerca", que persegueixen fomentar i promoure la difusió dels resultats de recerques infermeres i afavorir la visibilitat dels mateixos per a permetre als professionals de la salut desenvolupar una pràctica professional basada en l'evidència científica.

L'ordenació professional, la potenciació del lideratge infermer i la imatge social de la professió són algunes de les línies destacables a seguir en el Pla d'Acció del 2021.

Pel que fa als Estatuts, es van presentar els articles adaptats a la nova denominació col·legial (Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers dels Illes Balears) i la modificació perquè les col·legiades i els col·legiats puguin assistir, participar i votar de manera telemàtica en les Assemblees Generals dels propers anys.   

En l'apartat econòmic, el tresorer, Miquel Bennasar, va presentar l'auditoria anual i els comptes de 2020, així com el pressupost previst per a l'any actual.

Tota la documentació relativa a l'assemblea es pot consultar al  següent enllaç.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.