Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA posa en marxa la primera edició de les Ajudes a la Difusió i Transferència de Resultats de Recerca
30/04/21
El COIBA posa en marxa la primera edició de les Ajudes a la Difusió i Transferència de Resultats de Recerca
El COIBA posa en marxa la primera edició de les Ajudes a la Difusió i Transferència de Resultats de Recerca
El termini de presentació serà des de l'1 de maig al 31 de desembre de 2021

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears introdueix entre les ajudes annuals que ofereix als seus col·legiats una nova convocatòria destinada a ajudar a la Difusió i Transferència de Resultats de Recerca, emmarcada en la estratègia de la Junta de Govern per fomentar i impulsar la investigació infermera. 

Aquestes dotacions econòmiques estan destinades a infermeres i infermers que realitzin transferència de coneixement o publiquin articles científics inèdits i originals durant l'any 2021, en una revista d'accés obert o híbrida. 

L'objectiu principal és promoure la difusió dels resultats de la recerca infermera, afavorint l'accessibilitat i visibilitat en accés obert que permeti, a aquest col·lectiu i a altres professionals de la salut, desenvolupar una pràctica professional i una presa de decisions basades en la evidència científica. També es pretén impulsar que els resultats de la recerca siguin de domini públic i gratuït per a tots els investigadors, incrementant la seva visibilitat nacional i internacional i la transferència de coneixements a la societat.

Aquesta convocatòria romandrà disponible al llarg de tot l'any 2021 o fins que s'hagin esgotat els fons disposats per finançar la totalitat del pressupost estipulat de 9000€.


Documentació:

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.