Portada / PROFESSIÓ / Alertes Sanitàries i Epidemiologia / L'AEMPS informa sobre el cessament de comercialització i utilització de les màscares quirúrgiques tipus IIR amb grafè, fabricades per Shandong Shenquan New Materials Co. Ltd, la Xina.
17/04/21
L'AEMPS informa sobre el cessament de comercialització i utilització de les màscares quirúrgiques tipus IIR amb grafè, fabricades per Shandong Shenquan New Materials Co. Ltd, la Xina.
L´AEMPS informa sobre el cessament de comercialització i utilització de les màscares quirúrgiques tipus IIR amb grafè, fabricades per Shandong Shenquan New Materials Co. Ltd, la Xina.
L'Agència està duent a terme una recerca sobre aquest tema i recomana el cessament de la utilització de màscares quirúrgiques que continguin grafè en la seva composició

Llegeix i descarrega l'informe, AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.