Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Comunicat de la Junta de Govern del COIBA en relació a les eleccions al ple del Consejo General de Enfermería
Comunicat de la Junta de Govern del COIBA en relació a les eleccions al ple del Consejo General de Enfermería
Comunicat de la Junta de Govern del COIBA en relació a les eleccions al ple del Consejo General de Enfermería
El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears dona el seu suport a la candidatura "Por un Consejo General de Enfermería con futuro"

A dia 1 de juny del 2021, en reunió extraordinària, la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha decidit, per unanimitat dels presents, avalar la candidatura “Por un Consejo General de Enfermería con futuro” al ple del Consejo General de Colegios Oficiales de Enfermería de España.

La Junta de Govern del COIBA considera que aquesta candidatura és la millor garantia per aconseguir un CGE renovat, transparent, participatiu i que doni resposta a les necessitats de les infermeres i infermers d’ Espanya.

Candidatura.

Programa.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.