Portada / FORMACIÓ / Activitats Formatives Coiba / Cursos Coiba / ONLINE– Programa Formatiu: UCI EXPRESS (COIBA/FORUCI)
29/06/21
ONLINE– Programa Formatiu: UCI EXPRESS (COIBA/FORUCI)
ONLINE– Programa Formatiu: UCI EXPRESS (COIBA/FORUCI)
Inici: 29 de juny de 2021

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (COIBA), juntament amb FORUCI-Formació Uciera, oferta una nova edició d'aquest curs introductori com a reforç per als pròxims mesos d'estiu. Arran de l'aparició de la pandèmia COVID19, s'ha detectat una falta de formació específica en Unitats de Vigilància intensiva, la qual cosa requereix que les infermeres adquireixin uns coneixements òptims per a treballar en una UCI. L'objectiu principal d'aquesta formació és conèixer el tractament dels canvis més significatius que es poden produir en el pacient crític i específicament del pacient COVID, així com adquirir habilitats en les seves cures. Sol·licitada acreditació a la CFC

-Data: Inici 29 de juny ( 1 mes de durada)

-Modalitat: Online. A través de l'Aula Virtual de FORUCI (Formació Uciera)

-Places:  30  (S'amplien a 37 places) COMPLET!! -Oberta llista d'espera

-Per a més informació: consultar programa

-Inscripcions: A través del Portal del Col·legiat , mitjançant pagament amb targeta o, directament en la seu col·legial, amb efectiu o targeta (en base a l’acord de la Junta de Govern, aprovat a l’assemblea general de col·legiats de 2021, el curs serà bonificat al 100% si s’ha superat. És a dir, l’import serà retornat només en cas que  l’alumne/a hagi finalitzat l’activitat amb resultat d’apte)

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.