Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA bonificarà el 100% de la matrícula dels cursos que organitza a tots els col·legiats que superin la formació
07/06/21
El COIBA bonificarà el 100% de la matrícula dels cursos que organitza a tots els col·legiats que superin la formació
El COIBA bonificarà el 100% de la matrícula dels cursos que organitza a tots els col·legiats que superin la formació
En altres cursos, coorganitzats amb diferents entitats, es mantenen els descomptes parcials per a col·legiats

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears vol donar un impuls a la formació contínua de les infermeres i infermers. Per això, bonificarà el 100% de la matrícula en els cursos que organitza el propi COIBA, sempre que els col·legiats realitzin i superin amb èxit la formació, segons va decidir la Junta de Goern el passat dia 29 de març. D'aquesta manera, s'estimula el reciclatge continu dels professionals i el seu aprofundiment en alguns cursos o qüestions específiques d’interès.

Els cursos que organitza el COIBA se seleccionen sobre la base de les necessitats formatives detectades en una enquesta  que responen els col·legiats i col·legiades.

D'altra banda, el COIBA mantindrà les bonificacions parcials o descomptes als col·legiats que s’inscriguin en cursos coorganitzats amb altres administracions o entitats, així com ajudes per a formacions específiques.  Entre els cursos que queden fora de la bonificació total però mantenen un descompte parcial, es troben els de preparació per a l'examen d'Infermera Interna Resident (IIR) o de preparació d’Oposicions, o cursos organitzats per empreses externes amb característiques especials, com és el cas d’IFSES o FNN. Per a aquests casos, es manté el descompte parcial per  a col·legiats.

El mecanisme per a l'accedir a aquesta bonificació del 100% suposa que el col·legiat pagui l'import abans de l'inici del curs, com es fa fins ara, i el COIBA li ho retornarà una vegada superada amb èxit la formació. El reembossament es realitzarà es realitzarà mitjançant transferència bancària al número de compte que consta en la base de dades col·legial.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.