Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA convoca dues beques per a la realització del Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida de la UIB
18/06/21
El COIBA convoca dues beques per a la realització del Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida de la UIB
El COIBA convoca dues beques per a la realització del Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida de la UIB
Els col·legiats i col·legiades interessats poden sol·licitar fins al 31 d’agost aquestes ajudes per al curs acadèmic 2021/22

Amb la voluntat de fomentar i promoure la investigació infermera i la formació avançada, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears convoca, per primera vegada, dues beques per a la realització del Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida, de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Es tracta de dues ajudes econòmiques de 2.000€ cadascuna destinades a finançar la matrícula del Màster, en la seva edició del curs acadèmic 2021/22.

Els destinataris d’aquestes beques són col·legiats o col·legiades al corrent de pagament de les seves quotes, i en les condicions que marquen les bases de la convocatòria.

Els candidats/es interessats en sol·licitar la beca ja poden presentar la seva documentació, que consisteix en una carta de motivació, l’expedient acadèmic de la formació del Grau d’Infermeria, i un Currículum vitae  en qualsevol dels formats normalitzats de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). CVN o CVA (https://cvn.fecyt.es/editor /) o equivalent.  

El termini per a la presentació de la documentació romandrà obert fins al 31 d'agost de 2021, inclòs, i es farà únicament de forma telemàtica.

D’entre totes les sol·licituds, la Junta de Govern prendrà la decisió en funció dels criteris establerts en les bases, i amb l’objectiu de que s’aprofiti al màxim aquesta ajuda col·legial.

Més informació sobre el Màster en aquest vincle.

Més informació sobre les beques en aquest vincle. 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.