Portada / ACTUALITAT / Comunicats / La Comissió d’Urgències del COIBA incorpora nous membres
20/07/21
La Comissió d’Urgències del COIBA incorpora nous membres
La Comissió d’Urgències del COIBA incorpora nous membres
Celebra una primera reunió de presa de contacte i preveu una nova trobada després de l’estiu per començar a treballar nous projectes

La Comissió d’Urgències del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears ha incorporat a quatre nous membres, després d’un procés de selecció al qual s’han pogut presentar els col·legiats i col·legiades que ho han volgut.

Els nous membres d’aquesta comissió són les infermeres Antonia Porquer, Rocío Sánchez, Estefanía Padilla i Bartolomé Fiol, que actualment fan feina a l’Hospital Universitari de Son Espases, al les ambulàncies privades, urgències extrahospitalàries, i a la Unitat de Crítics de l’Hospital Son Llàtzer.

Varis membres de la Comissió d’Urgències es van reunir telemàticament a mitjans juliol per rebre els nous membres, i ja està prevista una nova trobada després de l’estiu per començar a treballar nous projectes.

La Comissió d'Urgències té la voluntat de garantir l'atenció de qualitat als usuaris que, per algun motiu, veuen descompensada la seva salut de manera sobtada, i necessiten acudir a l'atenció urgent que aquesta branca de la professió infermera proporciona.

La Comissió està coordinada per Pepa Ferrà, secretària de la Junta de Govern del COIBA.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.