Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Un total de 47 infermeres s’incorporen a les places de resident de primer any a Balears
22/07/21
Un total de 47 infermeres s’incorporen a les places de resident de primer any a Balears
Un total de 47 infermeres s’incorporen a les places de resident de primer any a Balears
Les professionals seguiran dos anys de formació especialitzada als àmbits d’Atenció Familiar i Comunitària, de Salut Mental, Obstètric-ginecològic, de Pediatria i de Geriatria.

Un total de 47 infermeres i infermers s’han incorporat al llarg dels darrers dies a les seves places de resident de primer any a Balears. Les noves infermeres internes residents (IIR) tenen per davant dos anys de formació especialitzada, que combina la formació pràctica i teòrica, amb rotacions a centres de salut i hospitals, segons l’especialitat.  

En una cerimònia celebrada ahir, la consellera de Salut, Patrícia Gómez, va donar la benvinguda a les noves residents R1 d’Infermeria, juntament amb la resta de professionals que ara inicien la seva formació especialitzada en els centres sanitaris públics de Balears.

En total, es tracta de 220 residents, dels quals 47 són infermeres, 160 professionals de medicina, 4 de psicologia, 6 de farmàcia, 1 de química, 1 de biologia i 1 de radiofísica.

Tot i que Balears havia ofert 50 places per a la formació d'infermeres especialistes, són  47 les que s’han cobert. En l’oferta original, 20 places eren per a l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària, 8 per a infermeria de salut mental, 14 per a infermeria obstètric-ginecològica (comares), 6 per a infermeria pediàtrica i 2 per a infermeria geriàtrica.

Benvingudes i benvinguts!!

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.