Portada / FORMACIÓ / Activitats Formatives Coiba / Cursos Coiba / ONLINE-Curs de Principis de la Visita Domiciliària (FNN)
28/09/21
ONLINE-Curs de Principis de la Visita Domiciliària (FNN)
ONLINE-Curs de Principis de la Visita Domiciliària (FNN)
Inici: 28 de setembre de 2021

El COIBA ofereix, mitjançant conveni de col·laboració amb FNN CURSOS (empresa de formació sanitària online) aquest curs que té com a objectiu principal, actualitzar els coneixements sobre les matèries bàsiques de la visita domiciliària; així com analitzar les cures de qualitat al pacient que necessita assistència sanitària en el seu domicili, incloent al nucli familiar. Acreditat amb 6,14 crèdits CFC.

-Data: del 28 de setembre al 27 de novembre de 2021

-Modalitat: Online. A través de la plataforma FNN

-Per a més informació: consultar Programa

-Inscripcions: A través del Portal del Col·legiat , mitjançant pagament amb targeta o, directament en la seu col·legial, mitjançant efectiu o targeta. En el cas de disposar d'un BO, ha de sol·licitar-se la inscripció al curs per e-mail a: formacio@infermeriabalear.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.