Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Ministeri de Sanitat convoca per al 29 de gener les proves selectives de formació sanitària especialitzada 2022
13/09/21
El Ministeri de Sanitat convoca per al 29 de gener les proves selectives de formació sanitària especialitzada 2022
El Ministeri de Sanitat convoca per al 29 de gener les proves selectives de formació sanitària especialitzada 2022
Balears oferirà 54 places d'Infermera Interna Resident (IIR), quatre més que en el present any

El Ministeri de Sanitat ha publicat la convocatòria de les proves selectives per a la formació sanitària especialitzada del 2022, entre les quals es troben les titulacions universitàries en l'àmbit d'Infermeria, Farmàcia, Medicina, Psicologia, Química, Biologia i Física.

La prova selectiva per a accedir a una plaça d'Infermera Interna Resident (IIR) es realitzarà el 29 de gener de 2022, i el termini de presentació d'inscripcions està obert des del 13 fins al 27 de setembre, tots dos inclosos. La presentació de sol·licituds es realitza únicament per via telemàtica, amb unes taxes d'examen de 23,10 euros (més informació i excepcions en el vincle al final de la notícia).

El Ministeri ofereix per al 2022 un total de 1.822 places d'infermeres internes residents, de les quals 54 en Balears, repartides entre sis especialitats: vuit per a Infermeria de Salut Mental, dues en Infermeria del Treball, 22 en Familiar i Comunitària, dues en Infermeria Geriàtrica, 14 per a Infermeria Obstètric-Ginecològica (Comares) i sis per a Infermeria Pediàtrica.

Aquesta xifra suposa un increment de quatre places respecte a l'any 2021 (dues en Infermeria del Treball i dues més en Familiar i Comunitària). D'aquesta manera, es consolida la tendència a l'alça en el nombre de places ofertes a Balears, que ha anat augmentant lentament cada any, tot i que l'oferta és encara insuficient.

Més informació i detalls. 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.