Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears

Esdeveniments d'interès

12/08/2019
01/10/2019

Sessió "Necessitats de cures pal·liatives en l'entorn hospitalari. Estudi de prevalença", impartida per la infermera Joana Mª Julià Mora

Sessió "Necessitats de cures pal·liatives en l´entorn hospitalari. Estudi de prevalença", impartida per la infermera Joana Mª Julià Mora
A causa de la necessitat de crear un punt de trobada entre els professionals que atenen directament o indirectament a les persones amb necessitat de rebre atenció pal·liativa, el Centre Coordinador del Programa de Cures Pal·liatives de les Illes Balears ofereix aquestes sessions de caràcter formatiu.

Accedeix a la programació de les properes xerrades, AQUÍ.

17/06/2019
03/07/2019

Les dones a Mallorca. Un llarg trajecte cap als feminismes

Les dones a Mallorca. Un llarg trajecte cap als feminismes
Presentació del llibre de la infermera Carme Vidal el proper 3 de juliol a Palma

El proper dimecres 3 de juliol, a les 19:30, es presenta a la Llibreria Lluna de Palma el llibre “Les dones a Mallorca. Un llarg trajecte cap als feminismes” del que és autora la infermera i coneguda feminista Carme Vidal.

Títol: Les dones a Mallorca. Un llarg trajecte cap als feminismes.

Autora: Carme Vidal. Infermera.

Dia: 3 de juliol, 19:30.

Lloc: Llibreria Lluna. Carrer General Riera, 39B. Palma

Entrada lliure.

twitertwiter facebookfacebook

INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.

Más informaciónX Cerrar