Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears

Altres premis

28/03/2019
01/11/2019

La RAMIB convoca els Premis corresponents al Curs Acadèmic 2019

La RAMIB convoca els Premis corresponents al Curs Acadèmic 2019
Entre ells hi ha el Premi Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears per al millor estudi d'investigació en infermeria

La Reial Acadèmia de Medicina de les Iles Balears ha publicat el Programa de Premis corresponent al Curs Acadèmic 2019. Els aspirants hauran d'enviar els seus treballs abans del dia 1 de novembre d'aquest any i el lliurament de premis es realitzaran a la sessió inaugural del curs 2020.

La dotació del premi del Coiba és de 1.500€

Llegeix les bases completes a la web de la RAMIB.

 

28/06/2019
10/09/2019

Oberta la convocatòria dels Premis Metas 2019

Oberta la convocatòria dels Premis Metas 2019
La revista Metas de Enfermería convoca la 21ª edició d'aquests premis d'investigació, destinats a potenciar la tasca científica infermera a través de l'experiència dels propis professionals i el seu entorn

Les investigacions que es presentin podran tractar sobre qualsevol àrea de coneixement de la infermeria i els participants les hauran de presentar abans del 10 de setembre de 2019, sense que continguin noms o qualsevol altra dada que pugui permetre la identificació de la seva autoria o de les possibles persones objecte d'estudi. Els treballs hauran de ser inèdits i estar escrits en llengua espanyola. 

Com cada any, l'estudi guanyador serà guardonat amb un primer premi de 6.000 euros.

Llegeix més informació al Diario Dicen

twitertwiter facebookfacebook

INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.

Más informaciónX Cerrar