Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears

Innovació

17/02/2017
16/02/2017

II Concurs d'innovació en Infermeria

II Concurs d´innovació en Infermeria
El GIINM (Grup d'Investigació d'infermeria de Menorca) organitza aquest certamen per fer visible el compromís de la Infermeria a través de la millora continua i la innovació

Si ets infermera titulada i desenvolupes la teva tasca assistencial en centres de Menorca, pots presentar el teu projecte innovador, sempre i quan no s'hagi implantat o s'estigui implantant.

Els projectes poden ser individuals o col·lectius.

El termini de presentació finalitza el dia 17 de març i la presentació dels projectes que hagin superat la fase de selecció es farà durant les III Jornades d'Infermeria d'Investigació de l'Àrea de Salut de Menorca, el dia 12 de maig a l'Hospital Mateu Orfila.

Més informació: 

17/02/2017
16/02/2017

I Edició del "Premi de projectes d'innovació en cures", de l'Hospital Son Espases

I Edició del "Premi de projectes d´innovació en cures", de l´Hospital Son Espases
Es donarà un premi al millor projecte presentat per infermeres, en general, i un altre per al millor projecte presentat per professionals en actiu de l'Hospital Son Espases

La Direcció d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases - Sector Ponent organitza aquests premis dirigits a tots els professionals d'Infermeria i Fisioteràpia per fer visible el compromís de la pràctica infermera a través de la millora contínua i la innovació.

Els interessats podran presentar de manera individual o en col·lectiu, però només d'admetrà una sol·licitud per candidat.

El termini de presentació roman obert fins el 21 d'abril d'enguany i els premis es lliuraran un mes després.

  • Llegeix les bases completes AQUÍ
  • Mira i/o descarrega el cartell AQUÍ
twitertwiter facebookfacebook

INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.

Más informaciónX Cerrar