Benvinguda

Benvinguts i benvingudes a la nova plataforma digital del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. Aquesta nova web, i la base de dades sobre la que s’estructura, han estat dissenyades per donar un millor servei a les més de 5.800 infermeres que treballam a les Illes Balears, tant de la sanitat pública com privada.

El nou Portal del Col·legiat permetrà realitzar de forma àgil i ràpida la major part de les gestions habituals: inscripció en cursos de formació i actes, modificació de dades, lloguer d’aules, sol·licituds de cites amb Assessoria Jurídica o Psico-laboral, etc. A més, des de la mateixa plataforma es podran abonar els cursos, obtenint la confirmació de la inscripció de forma automàtica. D’aquesta forma, el Col·legi queda obert als col·legiats 24 hores al dia, set dies a la setmana.

Des de la Junta de Govern del COIBA esperam que aquesta web sigui també un canal de comunicació, intercanvi i participació entre les infermeres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que formen part d’aquest col·legi professional. Mitjançant la web podreu conèixer la feina de les Comissions, així com accedir a notícies o a documents importants que ens afecten.

A la vegada, la web serà també una plataforma a la vostra disposició, per donar més visibilitat a les iniciatives de les infermeres de Balears. Les vostres inquietuds, els vostres projectes i les vostres propostes són també les del Col·legi, i aquí trobaran suport per a la seva difusió.  

Esperam que aquesta nova web ens ajudi a donar-vos un millor servei i a apropar el Col·legi als seus col·legiats. Us anim a utilitzar-la!

 

 

 

Rosa María Hernández

Presidenta

No ni ha contingut en aquesta secció en aquest moment. Disculpeu les molèsties.
  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.